Svar på vanliga frågor

KAN JAG TA BORT MITT KONTO HOS ER?


Vi på Teoriportalen.se kan ta bort det konto som du har registrerat hos oss. För att detta ska ske så måste du som kund sända oss en skriftlig begäran om detta via vår mejladress info@teoriportalen.se

Vad kostar körkortsteorin via teoriportalen.se


Hos Teoriportelen.se har vi inga krångla upplägg eller bindningtider. Betala bara för den tiden du använder. Här nedan har du våra tre paket som vi erbjuder.

1 Månad – 249 kr
3 Månader – 349 kr
6 Månader – 498 kr

Är det gratis att registrera sig hos Teoriportalen.se?


Ja, det är gratis att registrera dig och skapa ett konto. Du får omedelbart tillgång till våra demotest. Vill du få full tillgång till alla övningar och kunskapsprov måste du dock köpa medlemskap.

I våra användarvillkor framgår det tydligt att detta inte är en gratistjänst då vi kräver att du som kund måste vara över 18 år eller ha målsmans godkännande för att kunna handla av oss.

Hur kan ni veta om jag är redo för Trafikverkets kunskapsprov?


Frågorna på Teoriportalan.se är uppdelade på 6 st kapitel samt 1 st slutprov (Kunskapsprovet). Slutprovet innehåller frågor från alla de 6 st ordinarie kapitlena.

När du har fått 95% rätt eller mer på ett kapitel så får du ett poäng.

När du har fått 5 poäng på alla kapitel samt på slutprovet så tycker vi på Teoriportalen.se att du är redo för Trafikverkets kunskapsprov.

Kunskapsprovet kan du boka via körkortsportalen.se eller via telefon nr 0771-17 18 19

Vilka betalmetoder kan jag använda hos er?


Du kan betala med faktura, betalkort, kreditkort, Swish eller via din internetbank (om du har konto hos Nordea, Swedbank, SEB eller Handelsbanken).

Våra betalningar hanteras av Payson och Swish som är ett av de marknadsledande företagen inom internetbalningar vilket garanterat att vår betalningslösning alltid håller högsta möjliga säkerhet.

Gäller öppet köp och/eller ångerrätt?


Öppet köp och ångerrätt gäller inte då tjänsten aktiveras och görs tillgänglig omedelbart i samband med köp. Du har dock möjlighet att testa vår produkt med vårt gratis demotest innan du gör en betalning och köper ett fullt medlemskap.

Vill du läsa mer om ångerrätt vänligen vänd dig till Kosumentverket.

Har era frågor förklaring till alla frågor?


Frågorna på Teoriportalen.se är ett komplett utbildningsmaterial och inte bara ett "test".

Alla körkortsfrågor hos Teoriportalen.se innehåller en förklaring. Detta gör att vårt teoriprogram motsvarar både utbildningsmaterial samt frågor, så du som kund behöver alltså inte köpa något ytterligare teoripaket.

Varför erbjuder ni inte flera behörigheter medan andra körkortsprogram gör det?


Vi har valt att satsa alla våra resurser just på B-behörighet och AM-behörighet. Genom att ha vårt fokus riktad på ett ända ställe kan vi leverera våra produkter/tjänster i högsta kvalitet.

Jag har fått ett presentkort, hur använder jag den?


Skapa konto och logga in, eller logga in med ditt Facebookkonto. Därefter klickar du på "Köp medlemskap" i menyn och väljer "Presenkort". Ange din kod och ditt medlemskap aktiveras omedelbart.

Får jag dela mitt konto med min kompis?


Nej, kontot är personligt och får endast användas av kontoägaren personligen. Vid missbruk kan ditt konto komma att stängas av och i sådant fall återbetalas heller inga pengar för eventuellt betalt medlemskap. Mer information finns i användaravtalet som godkänns i samband med registrering.

Jag har glömt mitt lösenord. Vad ska jag göra nu?


Du kan vara helt lungt. Du kan återställa lösenordet direkt via vår hemsida. Klicka på Logga in längst upp till höger på sidan, sedan klickar du på Glömt lösenord och följer instruktionerna. Svårare än så är det inte!

Har nifrågor på annat språk än svenska?


Ja, vi har totalt 72 olika språk! Översättningen görs via Google Translate så därför kan vi inte garantera att översättningen från Svenska till något annat spårk blir 100% rätt eller pålitligt.

För att ändra språk klicka på ditt namn uppe i högra hörnet efter att ha loggat in, därefter "Mitt konto".

Hur ofta uppdateras frågorna på TEORIPORTALEN.se


Då Teoriportalen.se inte tryck i fasta upplagor kan vi på ett enkelt sätt uppdatera våra frågor när lagar ändras. Med andra ord så uppdaterar vi frågor så fort Trafiklagstiftningen ändras på de områden som berör den som ska ta körkort för behörigheterna B (Bil) eller  AM (Moped).

Vi har även en egenutvecklad system som notifierar oss i realtid när en lagändring sker i körkortsförordningen trafikförordningen, eller vägmärkesförordningen.

Har ni någon app till telefoner eller surfplattpor?


Ja, vi har en app dock endast för iOS (iPhone och iPad) för tillfället. Vi håller på att utveckla för Android men kan inte ge ett exakt svar på när den kommer att släppas.

Ladda ner "Körkortsteori - B behörig" från AppStore.

Kan jag använda Teoriporteln.se om jag har en Mac- eller Linuxdator?


Det går utmärkt att göra våra tester från Mac- eller Linuxdator. All körkortsteori hos Teoriportalen.se är internetbaserad så det enda du behöver är att ha tillgång till en webbläsare.

Kan jag använda Teoriporteln.se oavsett webbläsare?


Det går utmärkt att göra våra tester från en valfri webbläsare. Dock har vi själva endast testat på Internet Expolorer, Firefox, Safari och Google Chrome.

Vad innebär eran "klara-provet-garanti"?


I våra sex månaders medlemskap ingår automatiskt vår klara-provet-garanti.

För att garantin ska gälla behöver du skanna in en kopia på ditt provresultat och skicka det till oss med e-post. De uppgifter du har registrerat hos oss måste stämma överens med dina uppgifter på det officiella provresultatet.

Teoriportalen

iKörkort

Gratisteori

Körkortonline

Körkortet

Gratis körkortsteori

Gratis körkortsfrågor

Gratis teori

Gratis teorifrågor

öva på teoriprov för körkort

Körkortsportalen

Trafikverket

Körkortskolan

Trafiktestet

Bonniers Trafikskola Online

Enkel och lättförståelig körkortsteori som tar upp det viktigaste inför teoriprovet.

Körkortsfrågor online. Körkortsteori från 2016 med över 2 000 teorifrågor. Allt du behöver för att ta körkort - Testa gratis!

vägmärken

körkortstest

teorifrågor

teoriprov

gratis teoriprov

Gratis Teoriprov för B-Körkort

Körkortskalkylatorn

Meddelande
Du måste logga in för att ta del av denna del.