Almedals Trafikskola


031-208 202
Glasmästaregatan 10
412 62 Göteborg

Om oss

Almedals Trafikskola ligger strategiskt placerat i närheten av Trafikverkets Förarprovskontor i Mölndal, vilket gör att vi kan erbjuda våra elever en snabb och effektiv utbildning till ett lågt pris.

Just nu har vi tre trafiklärare Rupesh som undervisar i behörighet B, handledarkurs och teorilektioner (Svenska och Engelska), Farzaneh som undervisar i behörighet B (Svenska och Persiska) och Mani som är utbildningsledare och undervisar i behörighet B, handledarkurs, riskettan, risktvåan.

På kontoret så möter du Simon som kan prata svenska, engelska. Har du frågor kring körkort, körlektioner, teori eller vill boka in dig för lektioner, risktubildningar eller handledarkursen så han finns här för att hjälpa er.

Vi svarar i telefon under kontorets öppettider. Om du inte kommer fram eller om vi inte kan svara så beror det på att vi har mycket att göra på kontoret. I största möjliga mån så ringer vi tillbaka, men tänk på att inte ringa med Dolt nummer då det gör att vi inte kan återkoppla till er. I annat fall så kan du skicka ett meddelande till 0765 - 68 68 69. Vi svarar även på mail under kontorets öppettider.

Teoriportalen

iKörkort

Gratisteori

Körkortonline

Körkortet

Gratis körkortsteori

Gratis körkortsfrågor

Gratis teori

Gratis teorifrågor

öva på teoriprov för körkort

Körkortsportalen

Trafikverket

Körkortskolan

Trafiktestet

Bonniers Trafikskola Online

Enkel och lättförståelig körkortsteori som tar upp det viktigaste inför teoriprovet.

Körkortsfrågor online. Körkortsteori från 2016 med över 2 000 teorifrågor. Allt du behöver för att ta körkort - Testa gratis!

vägmärken

körkortstest

teorifrågor

teoriprov

gratis teoriprov

Gratis Teoriprov för B-Körkort

Körkortskalkylatorn

Meddelande
Du måste logga in för att ta del av denna del.